– Retourneren van uw online aankoop.

Online gekochte producten, mag je net zo bekijken of uittesten als dat mogelijk is bij een winkelaankoop (voorbeeld: bij een stofzuiger mag je kijken hoe lang het snoer is, echter mag je niet ermee stofzuigen). Ziet het artikel er niet zo uit als je had verwacht stuur het artikel dan aan ons retour. Je hebt hierbij een bedenktermijn van 14 dagen om van de koop af te zien. Wanneer je een online gekocht artikel wilt retourneren, dan kun je gebruik maken van onderstaande retourknop. Via onderstaande retourknop komt je op de retourproces pagina van Stockx Klittenband Systemen (Hoofdkantoor).

Let op: Productie- of op maat gemaakte artikelen (bijv; Ringstraps) kunnen niet geretourneerd worden. Deze producten worden speciaal voor jouw gemaakt.

– Retourneren van uw online aankoop in de showroom.

Het is ook mogelijk om de online gekochte artikelen met de factuur binnen 14 dagen te retourneren in de showroom. Neem eerst contact op met onze klantenservice. Je krijgt dan een retournummer, samen met de factuur en jouw retourartikelen kun je deze in de showroom afleveren. Na goedkeuring krijg je binnen 3 werkdagen uw aankoopbedrag terug inclusief de oorspronkelijke verzendkosten*.

*Teruggave verzendkosten: is alleen van toepassing als alle producten uit de bestelling retour worden genomen!