Giveaway

Spelregels (dutch)

Giveaway is begonnen 2 juli 2021!

Giveaway is geëindigd!

–SPELREGELS VAN ONZE WINACTIE–

Dit zijn de spelregels voor de giveaway van FunaticGamer (twitch.tv/funaticgamer).

De giveaway prijs wordt aangeboden door Pemacos en wordt uitgevoerd door FunaticGamer.

Prijs: Fortnite Sleutelhanger (t.w.v. 7,99)

Prijs: Call of Duty: Speelkaarten (t.w.v. 9,99)

Prijs: Fortnite Pluche Lama (t.w.v. 11,99)

Prijs: Call of Duty: Action Figure (15 cm) (t.w.v. 24,99)

Prijs: Fortnite: Action Figure (18 cm) (t.w.v. 24,99)

SPELREGELS

Wat moet je doen om mee te doen met de giveaway (winactie).

1) Je moet FunaticGamer volgen op Twitch (twitch.tv/funaticgamer). (link: FunaticGamer)

2) Zet in de chat van FunaticGamer de command: !giveaway {tickets} om mee te doen met de giveaway actie. (door deze actie te verrichten wordt je aangemeld voor de giveaway!).

3) De eerste ticket (t.w.v. 500 Funatic Elements) krijg je gratis. Daarna kun je via de volgende command: !giveaway {tickets} (t.w.v. 500 Funatic Elements), extra tickets kopen om je winkans te vergroten! Je kunt in totaal 4 ticket kopen (t.w.v. 2000 Funatic Elements).

4) gedurende de giveaway moet je blijven volgen tot de giveaway is afgelopen op maandag 5 juli, 2021 09.00 uur (cet)*)

*Ontvolg je eerder dan maandag 5 juli, 2021 09.00 uur (cet) of ben je geen volger, dan voldoe je niet aan de minimale voorwaarden en heb je geen recht op de winnende prijs / giveaway.

Er worden meerdere winacties door de aangegeven tijd heen gegeven. Mee doen kan alleen in de aangegeven tijden met de daarvoor aangegeven prijzen. Bij elke win actie / giveaway wordt er maximaal één winnaar bekend gemaakt. We vragen je dan een fluisterbericht te sturen naar https://www.twitch.tv/funaticgamer of een e-mail te sturen naar contact@funaticgamer.com. Je hebt maximaal 1 week (tot en met zaterdag 10 juli 2021) om te reageren op ons bericht! Als we niks horen, gaan we ervan uit dat we iemand anders blij kunnen maken met de prijs.

Mocht je winnen dan vragen we je om je naam en adres. Dit is nodig om de prijs naar jouw op te kunnen sturen (uiteraard in een privébericht (discord) óf fluisterbericht óf e-mail te sturen naar contact@funaticgamer.com). We geven je naam en adres door aan de postvervoerder. We zullen je gegevens verder nergens anders voor gebruiken.

We hebben veel kijkers die nog geen 16 jaar zijn. Als je nog geen 16 bent en je wint. Houd er dan rekening mee dat je ouders toestemming moeten geven, dat wij je naam en adres mogen ontvangen en gebruiken. Dit is nodig om de prijs naar jouw toe te sturen! Vraag je ouders daar dan dus toestemming voor. Doe dit voordat je meedoet met de giveaway!

Wat kan je winnen:

Prijs: Fortnite Sleutelhanger (t.w.v. 7,99)

Prijs: Call of Duty: Speelkaarten (t.w.v. 9,99)

Prijs: Fortnite Pluche Lama (t.w.v. 11,99)

Prijs: Call of Duty: Action Figure (15 cm) (t.w.v. 24,99)

Prijs: Fortnite: Action Figure (18 cm) (t.w.v. 24,99)

Twitch is geen sponsor van deze contest en derhalve ook niet verantwoordelijk voor deze contest of de inhoud van deze winactie / giveaway.